013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Work anywhere met VoIP en CompX

‘Met VoIP is de wereld uw nieuwe werkplek’

Steeds meer bedrijven stappen over naar cloud computing, waarbij werkplekken letterlijk geen grenzen meer kennen. Toch is het zonde dat daarin de telefonie vaak achterblijft. Nu zijn u en uw medewerkers nog steeds genoodzaakt om op kantoor te werken. CompX realiseert een telefooncentrale rechtstreeks uit de cloud, zodat medewerkers hun smartphone eenvoudig als vaste telefoon kunnen gebruiken.

Met VoIP is niet langer een analoge of een digitale telefoonlijn nodig. Dit betekent dat u locatie onafhankelijk in 99,8% van de gevallen altijd en overal bereikbaar bent. Oftewel: de wereld wordt uw nieuwe werkplek. Work anywhere! VoIP heeft een paar grote voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij.

Financieel aantrekkelijk
Omdat u geen telefooncentrale meer nodig hebt, bespaart u op de investeringskosten. U betaalt alleen voor de aanschaf van de toestellen. De telefooncentrale behoeft ook geen onderhoud. U bespaart dan ook substantieel op manuren. Daarnaast betaalt u bij CompX een standaard laag flat fee, waardoor u onbeperkt kunt bellen. In de praktijk betekent dit voor de internationale ondernemer dat hij kosteloos belt met en naar zijn buitenlandse vestigingen. Het flat fee en het feit dat u betaalt per gebruiker, zorgt voor een helder en overzichtelijk kostenplaatje. En heeft uw bedrijf te maken met groei of krimp? Dan passen wij de telefonie daarop aan.

Meer dan 150 functies
Met VoIP belt u niet alleen locatie onafhankelijk en heel voordelig; u krijgt er ook meer dan 150 extra functies bij. Denkt u bijvoorbeeld aan het houden van een conference call, gespreksopnamen en de click-to-dial optie, waarbij het telefoonnummer direct aan de click-to-dial functie wordt gekoppeld. Het uitgebreide assortiment aan opties zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien op het gebied van telefonie.

Wilt u meer weten over VoIP en wat CompX voor u kan betekenen? Vraag dan hieronder vrijblijvend een gesprek aan.

Leave a Reply