013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Waarom je absoluut niet moet werken in de cloud

Je hebt vast al gehoord over de voordelen van werken in de cloud. Maar weet je ook wat de nadelen zijn? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Het is te flexibel
Met online werken kun je overal werken. Thuis, onderweg, zelfs op de Bahama’s. Stel je toch eens voor dat je altijd en overal bij je werkplek kunt, dat zou dus betekenen dat je ook écht moet werken.

Het is te veilig om waar te zijn
Als je pand in rook is opgegaan, dan kan je voorlopig niet werken. Alles is namelijk weg, toch? Jammer voor je, want je bent zo onverstandig geweest om te werken in de cloud. Niks is dus weg, omdat er een superveilige backup op zit. En door dat ‘flexibel werken’ kun je dus thuis aan de slag.

Het is milieuvriendelijk
Met cloud computing zijn er geen lokale servers meer nodig waar alle bestanden op staan. Daardoor bespaar je +/- 30% energie. Maar wat interesseert jou het nou of je bedrijf groen en verantwoord onderneemt. Straks denken ze nog dat je een boomknuffelaar bent.

Wat moet je doen met al dat geld?
Tja, werken in de cloud scheelt aanzienlijk in de kosten. Dat is een probleem, want nu moet je bedenken wat je met al dat geld gaat doen… misschien naar de Bahama’s?

Ben je koppig en overweeg je nog steeds om te gaan werken in de cloud? Klik dan hier om een gratis inventarisatie op locatie aan te vragen.

Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!