013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

hoe het begon

CompX is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2009 is opgericht door John de Waal en Björn de Beer. Vanuit de zolderkamer zijn de 1ste klanten overtuigd van de nieuwe manier van dienstverlening waarbij laagdrempeligheid, service en kwaliteit voorop staan. Door jarenlange ervaring in de ICT-sector, expertise en gedrevenheid is CompX inmiddels dé ICT partner voor veel bedrijven in het binnen- en buitenland. Sinds 3 jaar is CompX gehuisvest in Tilburg, van waaruit wij alle klanten bedienen.

onze visie

CompX is de totaal leverancier van Cloud oplossingen. ICT is een hulpmiddel en het moet geen doel op zich worden. Daarnaast is en wordt de ICT binnen elke organisatie steeds belangrijker en worden bedrijven hier ook steeds afhankelijker van. Deze visie ondersteunen wij met onze sleutelwoorden: veiligheid, innovativiteit, continuïteit en flexibiliteit.

CompX is uniek op het gebied van servicegerichtheid. Voor onze klanten zijn wij de partner op het gebied van ICT. Samen gaan wij eerlijk, open en zonder omwegen op het doel af!

Onze service is wat ons definieert: het is wat wij zijn en wat wij uitdragen. Onze klant staat op de eerste plaats en wij gaan voor onze klanten verder dan onze concurrenten. Daarbij besteden wij veel tijd aan relatiebeheer. Wij willen graag weten wat er bij een klant speelt en in welke mate wij hierin kunnen ondersteunen en adviseren.

De zorgeloze toekomst van ICT begint bij CompX.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.