013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Terugblik: nieuwjaarsbijeenkomst van BZW en BORT

CompX ICT & Telecom was dit jaar voor de eerste keer sponsor van de nieuwjaarsbijeenkomst van BZW en BORT. Deze nieuwjaarsbijeenkomst werd gehouden op 6 januari jongstleden in Theaters Tilburg. Het thema van dit jaar was ‘Mobiliteit van morgen. Zijn we op de goede weg?’.

Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU/e en Global Expert ITS bij TomTom, nam de genodigden mee in de wijze waarop wij ons in de toekomst verplaatsen. Een link naar het Cahier ‘Mobiliteit in Brabant, de weg vooruit’ geschreven door onder andere Carlo van de Weijer vindt u hier.

De foto’s die Jostijn Ligtvoet tijdens de bijeenkomst maakte kunt u op deze website vinden. En een terugblik gemaakt door Playup.nl vindt u hieronder.

Winnaar Security Scan

Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst van BZW en BORT konden genodigden kans maken op een gratis Security Scan ter waarde van € 395,-. In totaal hebben 51 genodigden een visitekaartje achtergelaten bij CopX ICT & Telecom en de winnaar is door Björn de Beer, commercieel directeur bij CompX ICT & Telecom geloot: Piet Verrijt van Transvorm. Wij feliciteren de heer Verrijt met het winnen van deze Security Scan.

Over BZW en BORT

BORT is onderdeel van BZW Midden-Brabant en staat voor Bedrijven Overleg Regio Tilburg. BORT is hét ontmoetingspunt voor het Tilburgse en Goirlese bedrijfsleven en dé gesprekspartner voor de gemeenten Goirle en Tilburg namens het lokale bedrijfsleven. BORT samengevat in 6 punten:

#1. Een kleine 400 lidbedrijven met een contactpersoon op directie- en managementniveau,

#2. Koepel boven de bedrijventerreincommissies Enschot, Kanaalzone, Katsbogten, Kraaiven, Het Laar, Tijvoort (Goirle), Loven en Vossenberg. Deze bedrijventerreincommissies zijn bestuurlijk vertegenwoordigd in BORT,

#3. BORT is met de gemeente initiatiefnemer van de stichting Parkmanagement Tilburg (SPT). SPT heeft zich ingezet voor deugdelijk en gestructureerd parkmanagement in Tilburg via het Vitaal.  SPT is inmiddels omgevormd tot het Tilburgs OndernemingsFonds.

#4. BORT behartigt de belangen van het bedrijfsleven bij de gemeente Tilburg en Goirle.

#5. BORT heeft via de werkgroep Ruimtelijke inrichting inspraak en invloed op de ruimtelijke indeling van de bedrijventerreinen in de toekomst.

#6. Daarnaast behartigt BORT de belangen wat betreft duurzame energie, onder andere door deelname in het bestuur van de Stuurgroep Windenergie, samen met de gemeente Tilburg en FUJIFILM Europe BV.

Leave a Reply