013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

PRIVACYVERKLARING

In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. We maken helder welke persoonsgegevens wij verzamelen en voor welke doeleinden wij deze gebruiken. We leggen je ook uit hoe je jouw gegevens kunt inzien, wijzigen of verwijderen. We vinden het belangrijk dat jij hier goed van op de hoogte bent en we raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

De volgende onderwerpen zullen we verder uitleggen:

Gebruik van persoonsgegevens
Doel van het verwerken van persoonsgegevens
Doorgeven van gegevens
Bewaren en beveiligen
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Automatische besluitvorming, profilering en cookies
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen, toestemming intrekken
Autoriteit Persoonsgegevens
Contactgegevens                                                                                                                      

Gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze diensten en de website laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is weer afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten je op onze website kiest om te gebruiken.

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je gebruikt, is het mogelijk dat we de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsgegevens
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Mailadres
  • CV met eventueel begeleidende documenten
  • Verdere persoonsgegevens die je ons actief verstrekt door bijvoorbeeld het contactformulier in te vullen, in correspondentie of gedurende telefonisch contact
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Internetbrowser
  • Apparaat type

Doel van het verwerken van persoonsgegevens

Afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten je op onze website gebruikt, verwerken wij bovenstaande gegevens voor één of meer van de volgende doeleinden:

  • om je te kunnen voorzien van de overeengekomen dienstverlening
  • om je te kunnen bellen, indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • om je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • om je de mogelijkheid te bieden om een account aan te maken
  • om jouw bestelde goederen en diensten bij je af te leveren
  • om je onze nieuwsbrief toe te sturen
  • om jouw sollicitatie te verwerken
  • om jouw surfgedrag op de website te analyseren en zo onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren (zie Automatische besluitvorming, profilering en cookies)
  • om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte
  • om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, mail, per post of telefonisch

Doorgeven van gegevens

Wij geven de door jouw verstrekte gegevens door aan verschillende derde partijen, als dit voor het uitvoeren van de overeenkomst noodzakelijk is. Zo maken wij gebruik van bijvoorbeeld een derde partij om te voorzien in ons telefonie-platform en geven we jouw gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Daarin spreken we onder meer af dat gegevens niet voor andere doeleinden mogen worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. CompX blijft wel verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Verder zullen wij de door jouw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Bewaren en beveiligen

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te kunnen waar maken waarvoor jouw gegevens zijn verzameld. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht, zoals gegevens voor bijvoorbeeld de Belastingdienst. Onze bewaartermijnen zijn:

  • Sollicitatiegegevens:  tot datum van afwijzing + 1 maand/toevoeging aan jouw personeelsdossier
  • Klantgegevens:  tot einde van de contractperiode + 1 maand voor nazorg
  • Niet klantengegevens:  tot einde van de relatie + 1 jaar of op verzoek
  • Website bezoekersgegevens:  worden na 3 maanden na het bezoek vernietigd

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn en/of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan onmiddellijk contact op met onze Service Desk (+31 13 8200255) of via info@compx.nl.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienstverlening heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen, echter, niet controleren of dat een bezoeker ouder is dan 16. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij ondanks alles toch persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@compx.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Automatische besluitvorming, profilering en cookies

Via onze website doen wij aan profilering namelijk door het plaatsen van cookies. We doen dat om je de beste online ervaring te kunnen bieden. Deze cookies houden jouw surfgedrag bij zodat we bijvoorbeeld automatisch op maat gemaakte inhoud kunnen aanbieden, of zodat we weten welke pagina’s vaak bezocht worden en welke pagina’s aan verbetering toe zijn. Bij jou eerste bezoek aan onze website hebben wij je geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Wij zullen je op basis hiervan echter nooit voor een van onze diensten en/of producten uitsluiten. Verder doen wij niet aan automatische besluiten. Wil je meer weten over cookies? Lees dan ons Cookie beleid.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen, toestemming intrekken

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en/of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw toestemming welke je hebt gegeven voor een bepaalde verwerking van jouw gegevens in te trekken. Je kunt verzoeken hierover doen via onze contactgegevens (zie Contactgegevens).

Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van jouw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om in deze kopie jouw pasfoto, MRZ (Machine Readable Zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van jouw privacy. Wanneer je een verzoek bij ons indient, zorgen wij ervoor dat jouw verzoek binnen vier weken is afgehandeld. Lukt het ons niet om het binnen deze periode af te handelen, zullen we je daarvan op de hoogte brengen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Mocht je klachten hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons, dan kun je dit via de contactgegevens bij ons kenbaar maken. Samen gaan we dan proberen er uit te komen. Mocht dat desondanks niet lukken, dan heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kun je doen op de webpagina van de Autoriteit Persoonsgegevens door de volgende link te volgen: Autoriteit Persoonsgegevens, Tip ons.

Contactgevens

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens:

Bedrijf                                   CompX ICT & Telecom                                                                         Telefonisch                           013 8200254                                                                                        Bezoeken                             Jules Verneweg 125A, 5015 BK Tilburg                                         Post                                      Jules Verneweg 125A, 5015 BK Tilburg                                         Mail                                      info@compx.nl                                                                                    Website                                www.compx.nl/contact

Binnen CompX is er geen Functionaris voor de Gegevensbescherming nodig, echter, we hebben de verantwoordelijkheid voor de AVG wel belegd bij iemand:

AVG specialist                      John de Waal                                                                                      Mail                                       avg@compx.nl