013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Per 1 september 2019 stopt ISDN!

We hebben het al eens eerder aangekaart, maar de datum komt nu steeds dichterbij en bewustwording van het betreffende feit is van belang. KPN heeft besloten om de bestaande enkelvoudige ISDN1 en enkelvoudige & meervoudige ISDN2 uit te faseren per 1 september 2019.

Valt jouw organisatie hier ook onder? Dan bieden we een goed alternatief, zie hieronder meer informatie! Weet je niet of dat jullie met ISDN werken? Zie hieronder hoe je dat dan kunt controleren!

Alternatief
VoIP telefonie heeft zich in de laatste jaren bewezen als een functioneel en betrouwbaar alternatief. Bij VoIP wordt internet gebruikt om geluid te transporteren. Je hebt dan ook geen vaste telefoonlijn meer nodig.Je hoeft alleen nog maar een VoIP telefoon met internetaansluiting aan te sluiten op de plek waar je deze wilt gebruiken: je werkt ‘via de Cloud’. Aangezien jouw gegevens worden opgeslagen en gehaald uit een datacenter is de VoIP dienst veilig, snel en flexibel.

Wil je meer weten over VoIP bellen en/of heb je interesse om de dienst af te nemen in plaats van ISDN? Neem dan contact op met ons via info@compx.nl  of via 013 8200254. We helpen jou graag verder!

    

Wel/geen ISDN
Mocht je niet weten of dat jullie ISDN hebben op jullie bedrijfslocatie, kijk dan snel bij de meterkast. Hangt er een kastje net als op bovenstaande afbeeldingen en brandt het bovenste lichtje net als op de rechtse afbeelding? Dan hebben jullie een actieve ISDN-lijn.

De vervolgstap: Een alternatief regelen voor september 2019!