Over CompX

ICT-bedrijf voor het mkb in Noord-Brabant

Veiligheid, flexibiliteit en continuïteit. De belangrijkste 3 voorwaarden voor een zorgeloze ICT, waaraan wij als ICT-bedrijf in Tilburg vanzelfsprekend voldoen. Maar het zijn de korte lijnen, vaste kosten, snelle servicedesk en persoonlijke betrokkenheid waarom al 150 klanten specifiek voor online werkplekken, telefonie, back-ups en ICT-beheer van CompX kiezen.

De 5 beloften van CompX

1

Onbeperkte, laagdrempelige support

Je kunt onbeperkt met ons bellen, mailen of chatten. 1 of 10 vragen? Onze servicedesk beantwoordt ze direct en met evenveel plezier. Onze professionele ICT-support geeft je de zekerheid snel verder te kunnen met je werk.

2

Persoonlijke betrokkenheid bij de klant

Wij kennen al onze klanten. We wisselen regelmatig ervaringen uit en bespreken de ontwikkelingen binnen je bedrijf en onze branches. Wat is het effect op je ICT? Is het nodig actie te ondernemen? Wij denken graag mee.

3

Jarenlange ICT- en branche-ervaring

Onze systeembeheerders en servicemedewerkers beschikken over jarenlange ICT-ervaring, weten alles over ICT en over de branche waarin jij actief bent. Zelfs collega-ICT-bedrijven weten ons te vinden voor consulten.

4

Goede beheersbaarheid van ICT-kosten

Kies je voor een ICT-oplossing mét ondersteuning? Dan betaal je een vast tarief per maand per werkplek. Dus geen uurtje factuurtje; je abonnement dekt alle beheer- en servicekosten. Zo beheers je je ICT-kosten tot in detail.

5

Een veilige, betrouwbare ICT-omgeving

Dataopslag in een van de veiligste datacenters van Nederland. De continue monitoring en bewaking van je ICT. Onze servicedesk die elke werkdag paraat staat. Alles is er bij ons op gericht jou zorgeloos je werk te laten doen.

Onze ambitie sinds 2009

Ze ontmoetten elkaar als tieners tijdens de voetbal. Werden collega’s bij een ICT-bedrijf. Besloten dat ze het samen beter konden, en startten in 2009 vanuit hun zolderkamers met CompX ICT & Telecom. John de Waal en Björn de Beer vonden – en vinden – dat klanten recht hebben op meer dan ICT-kennis en de juiste ICT-oplossing. Zij vinden dat klanten ook ná levering van de diensten een hoge mate van service en betrokkenheid toekomt. John en Björn hebben de afgelopen 12 jaar hard gewerkt om de ICT-partner te worden, zoals ze die in 2009 voor ogen hadden. En blijven daar met hun team elke dag aan werken.

“De basis van ICT-dienstverlening is vertrouwen. Dat verdienen we door goed werk te leveren, voor klanten klaar te staan en meer te doen dan ze van ons verwachten.”

Björn de Beer | Eigenaar CompX

Tof team ICT-specialisten

Wij zijn met 15 ICT-specialisten: enthousiaste ‘zwaargewichten’ met een rijke kennis, sterke teamgeest en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Servicegericht en gedisciplineerd. Vlot, vriendelijk en geduldig. Geen nerds die in bits en bytes praten, maar ‘gewone’ jongens, die in normale, begrijpelijke taal spreken.

CompX in feiten en cijfers

Ons team bestaat uit 15 medewerkers

We bedienen meer dan 150 klanten

Variërend van 3 tot 250 werkplekken

Klanten geven ons een dikke 8 als rapportcijfer (8,7)

Vertrouwen start met een goed gesprek

Daarom maken we graag persoonlijk kennis. Bel 013 – 82 00 254 of mail ons.