ICT en Telecom Clouddiensten 

We werken samen met de beste partners, gebruiken de nieuwste technieken en geavanceerde (beveiligings)tools. Door daarbij hoogwaardige service te bieden, geven we onze klanten een zorgeloos gevoel.

CompX biedt bedrijven veilige en innovatieve producten en oplossingen voor online werken en online bellen. Betrouwbaarheid en flexibiliteit hebben daarbij altijd prioriteit.

Uitblinken in service

We weten als geen ander dat ICT de ruggengraat van elke organisatie is. Zekerheid en veiligheid mogen daarbij nooit ter discussie staan. Vanuit die gedachte faciliteren we een grote en gevarieerde groep klanten op het gebied van IT en telefonie. Zij kunnen altijd vertrouwen op onze producten en oplossingen, maar zeker ook op onze support. Wij zijn van mening dat je als IT-dienstverlener juist daarin het verschil kunt maken.

Duidelijke taal

CompX is een toegankelijke organisatie die een begrijpelijke taal spreekt. Dat ziet u terug in de manier waarop wij een offerte maken, maar eveneens zult u het ervaren als u onze servicedesk belt of een medewerker op uw locatie ontvangt. Ook onze manier van factureren is helder en overzichtelijk. Voor abonnementen hanteren we een all-in tarief zonder kleine lettertjes of nacalculaties. Dat past bij hoe we zijn. Eerlijk, duidelijk en gefocust op een duurzame samenwerking met al onze klanten en partners.

Onze klanten:

Gepassioneerd in onze dienstverlening

We durven best te zeggen dat we veel ervaring hebben en zijn best trots dat we onszelf tot een van de pioniers in online werken en telefonie mogen rekenen. In diverse branches hebben wij samen met belangrijke softwareleveranciers pakketten online beschikbaar gemaakt. Onder ander in de logistiek, kinderopvang, accountancy, advocatuur, makelaardij, beveiliging en de uitzendwereld bedienen we een grote klantengroep die werkt met branchespecifieke software. Maar ook in andere sectoren en de algemene zakelijke dienstverlening hebben we veel ervaring.

 

Een greep uit de pakketten die momenteel door onze klanten wordt gebruikt:
CompX ICT & Telecom is offical partner from Cloud28+