013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

ONLINE BELLEN

Telefonisch bereikbaar zijn waar u ook bent, via uw vaste telefoonnummer. Online Bellen, oftewel ‘VoIP’ is niet alleen heel handig, maar vaak ook goedkoper dan een traditionele telefooncentrale.

Meer informatie?
Neem contact op!

Online bellen met VoIP van CompX:

Online Bellen maakt uw organisatie locatie-onafhankelijk

Online bellen via Voice over IP (VoIP) is locatie-onafhankelijk. Inloggen kan overal; u en uw medewerkers zijn op elke locatie bereikbaar op het gewenste telefoonnummer. Dat kan dus ook thuis of wanneer u onderweg bent op uw smartphone.

Online Bellen is laagdrempelig

U heeft buiten een internetverbinding geen fysieke infrastructuur nodig om Online Bellen via VoIP mogelijk te maken. Het vervangen en uitbreiden van zeer prijzige telefooncentrales behoort dus tot het verleden.

Gratis bellen uit de cloud

Onderling naar elkaar bellen is gratis. Zelfs wanneer u een vestiging heeft in het buitenland.

Overstappen van ISDN naar VoIP

Waarom zou je iets veranderen dat goed werkt? De meeste bedrijven kijken pas kritisch naar telefonie als er iets verandert binnen de organisatie. Er komt bijvoorbeeld een nieuwe telefooncentrale of het bedrijf gaat verhuizen. Nu ISDN binnenkort gaat verdwijnen is het zaak om nu al te kijken naar een alternatief in de vorm van VoIP.

Betrouwbaarheid van een specialist

Kies voor een specialist die voor jou alles op het gebied van VoIP-telefonie kan regelen. Voor een grote organisatie die naast telefonie ook nog tv, film en tientallen andere diensten aanbiedt, ben je een nummer en kun je niet rekenen op een persoonlijke klantgerichte service. Een kleine specialist zoals CompX ICT & Telecom kent haar klanten, denkt met je mee en kan je beter begeleiden in jouw persoonlijke situatie

Meer dan 150 functies voor alle VoIP gebruikers

Met Online Bellen via VoIP van CompX beschikt u over alle functies van een high-end telefooncentrale, aangevuld met de functies van vandaag