013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

ONLINE BELLEN 

Telefonisch bereikbaar zijn waar je ook bent via jouw vaste telefoonnummer. Online Bellen, oftewel ‘VoIP’ of ‘VoIP Bellen, is niet alleen handig, maar vaak ook goedkoper dan een traditionele telefooncentrale.

Met online bellen van CompX kun je altijd rekenen op:

MAAKT JOUW ORGANISATIE LOCATIE-ONAFHANKELIJK

Online bellen via Voice over IP (VoIP) is locatie-onafhankelijk. Inloggen kan overal; jij en jouw collega’s zijn op elke locatie bereikbaar op het gewenste telefoonnummer.

ZORGT VOOR KOSTENBESPARING

Je hebt buiten een internetverbinding geen fysieke infrastructuur nodig om Online Bellen via VoIP mogelijk te maken. Het vervangen en uitbreiden van zeer prijzige telefooncentrales behoort dan ook tot het verleden.

MAAKT HET MOGELIJK OM GRATIS TE BELLEN

Onderling naar elkaar bellen uit de Cloud is gratis. Zelfs wanneer je een vestiging hebt in het buitenland.

OM DE OVERSTAP VAN ISDN NAAR VOIP TE MAKEN

Waarom zou je iets veranderen dat goed werkt? De meeste bedrijven kijken pas kritisch naar telefonie als er iets verandert binnen de organisatie. Er komt bijvoorbeeld een nieuwe telefooncentrale of het bedrijf gaat verhuizen. Nu ISDN binnenkort gaat verdwijnen, is het zaak om al te kijken naar een alternatief in de vorm van VoIP.

BIEDT BETROUWBAARHEID VAN EEN SPECIALIST

Kies voor een specialist die voor jou alles op het gebied van VoIP-telefonie kan regelen. Voor een grote organisatie die naast telefonie ook nog tv, film en tientallen andere diensten aanbiedt, ben jij een nummer en kun je niet rekenen op een persoonlijke klantgerichte service. Een kleine specialist zoals CompX ICT & Telecom kent haar klanten, denkt met je mee en kan jou beter begeleiden in jouw persoonlijke situatie.

BIEDT MEER DAN 150 FUNCTIES VOOR ALLE VOIP GEBRUIKERS

Met Online Bellen via VoIP van CompX beschik je over alle functies van een high-end telefooncentrale, aangevuld met de functies van vandaag.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.