013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Online Bellen is bellen zonder zorgen

Dag en nacht, op kantoor of de nevenvestiging, thuis, in de auto, waar ook ter wereld. Kies voor volledige integratie van uw telefonie via hoogwaardige IP-technologie, eigentijdse apparatuur en ongekende functionaliteiten. Met het geruste gevoel van betrouwbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Dat alles tegen vaste, lage tarieven, per werkplek, per maand en voor organisaties van 2 tot 50.000 werknemers.

Louter voordelen

Een optimaal gebruik van netwerkverbindingen en vele extra functionaliteiten maakt het mogelijk een besparing tot wel 30% op uw gesprekskosten te realiseren. Bovendien geniet u het bijkomende ‘groene’ voordeel van een aanzienlijke besparing op uw energieverbruik: uw centrale is verleden tijd, onze toestellen zijn zeer energiezuinig.

Wat is Online Bellen?

Volledige uitbesteding van uw communicatiesysteem is door de komst van het internet en betrouwbare Voice over IP (VoIP) technologie een geaccepteerd begrip geworden. Online Bellen met al haar voordelen is nu beschikbaar en betaalbaar voor organisaties van ieder formaat. Bij Online Bellen wordt de bedrijfscentrale niet in uw organisatie geplaatst. De volledige telefoniefunctionaliteit wordt verzorgd door meerdere telefonieservers in beveiligde datacentra. Een team van technisch specialisten is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig om de beschikbaarheid en kwaliteit te garanderen. De telefonieservers zijn zowel fysiek als geografisch redundant uitgevoerd. Zo garanderen wij u een maximale beschikbaarheid.

Het verbeteren van bedrijfsprocessen

Online Bellen via VoIP van CompX is goed te koppelen aan applicaties en software (bijvoorbeeld contact center-toepassingen of Microsoft toepassingen). Hierdoor kunnen processen vereenvoudigen. Denk hierbij aan toepassingen als:

* Eén telefoonnummer voor medewerkers (waar die zich ook bevinden)
* Verbetering van uw bereikbaarheid (zo kan een vestiging telefoontjes opvangen van een andere vestiging, bijvoorbeeld bij piekbelasting)* Op het scherm direct zien of en hoe collega’s bereikbaar zijn
* Koppeling aan bijvoorbeeld klantgegevens
* Eenvouvoudig tijdelijke werkplekken creëren
* Door internetaansluiting overal bellen met uw bedrijfstelefoonnummer

En nog 144 functionaliteiten. Bekijk alle 150 functionaliteiten >>

Wilt u meer informatie over Online Bellen via VoIP van CompX? Vraag hier een gratis demo op locatie aan of bel met één van onze medewerkers op 013 8200 254.

Leave a Reply