013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

ONLINE BACK-UP

Jouw data wordt dagelijks veilig opgeslagen door middel van een automatische online back-up naar een externe locatie (een ultramodern datacenter), zonder dat jij er omkijken naar hebt. Met het back-up systeem van CompX ga je voor zekerheid.

 

Meer informatie?

Een Online Back-up geeft jou de rust en zekerheid en kan je veel kosten en problemen besparen.

Online Back-up is betrouwbaar

De online methode is vele malen betrouwbaarder dan de back-up wijze met schijven of tapes. Gaat er iets mis tijdens het maken van de back-up, dan krijg jij meteen een melding! Vanzelfsprekend monitort CompX voortdurend alle processen.

Je kunt snel schakelen

Een Online Back-up is met een paar muisklikken terug te zetten naar de werkomgeving. Mocht er iets misgaan op de werkvloer, dan ben je minder tijd en kosten kwijt aan het herstellen van jouw IT-omgeving dan wanneer je werkt met een traditionele back-up.

Continuïteit bij ransomware

Steeds meer bedrijven hebben last van ransomware. Dit is een vorm van cybercriminaliteit waarbij jouw bestanden niet meer toegankelijk zijn, omdat de daders ze versleuteld hebben met een wachtwoord of code die onmogelijk te achterhalen is. Middels Online Back-up kun je al jouw gegevens van de laatste back-up weer terughalen. Je bent dan ook niet al jouw gegevens kwijt.

Continuïteit bij brand, diefstal of waterschade

Je moet er niet aan denken, maar in het geval van brand, diefstal of waterschade bestaat de kans dat je al jouw bestanden kwijt bent. Dit kan ernstige consequenties hebben voor het voortbestaan van jouw bedrijf. Maak je gebruik van Online Back-up, dan kun je jouw gegevens terughalen van de laatste back-up.