013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

ONLINE BACK-UP

Uw data dagelijks veilig opgeslagen door middel van een automatische online back-up naar een externe locatie, zonder dat u er omkijken naar heeft. Met het back-up systeem van CompX gaat u voor zekerheid. Uw bedrijfsgegevens zijn veilig opgeslagen in een ultramodern datacenter.

Meer informatie?
Neem contact op!

Een Online Backup geeft je de rust en zekerheid en kan je veel kosten en problemen besparen.

Online Backup is betrouwbaar

De online methode is vele malen betrouwbaarder dan de back-up wijze met schijven of tapes. Gaat er iets mis tijdens het maken van de back-up? U krijgt meteen een melding! Vanzelfsprekend monitort CompX voortdurend alle processen.

Snel schakelen met Online Backup

Een Online Backup is met een paar muisklikken terug te zetten naar de werkomgeving. Mocht er dus iets misgaan, dan bent u minder tijd en kosten kwijt aan het herstellen van uw IT-omgeving dan wanneer u werkt met een traditionele back-up.

Ransomware

Steeds meer bedrijven hebben last van ransomware. Dit is een vorm van cybercriminaliteit waarbij je bestanden niet meer toegankelijk zijn, omdat de daders ze versleuteld hebben met een wachtwoord of code die onmogelijk te achterhalen is

Brand, diefstal of waterschade

Je moet er niet aan denken, maar in het geval van brand, diefstal of waterschade bestaat de kans dat je al je bestanden kwijt bent. Dit kan ernstige consequenties hebben voor het voortbestaan van je bedrijf.

Online werken

Online bellen

Online back-up

Online beheer