013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

OFFICE 365 

Flexibel en locatie onafhankelijk werken met Office 365. Je werkt niet alleen veilig, maar ook flexibel. Of je nu thuis, op het werk of in het buitenland bent je kunt altijd en overal bij jouw bestanden en ze bewerken en/of delen. CompX biedt de service dat je voor al jouw gebruikersvragen rechtstreeks contact kunt opnemen met de Servicedesk.

Wil je meer informatie en/of ben je enthousiast? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden en alle voordelen te bespreken.

Met office 365 van CompX kun je altijd rekenen op:

CONTINUÏTEIT

Met Office 365 van CompX staan jouw bestanden op de eigen beveiligde serveromgeving van CompX, die zijn geplaatst in een gerenommeerd data center in Nederland. Jouw bedrijfsgegevens zijn hierdoor veilig, zodat je er zeker van kunt zijn dat de continuïteit van jouw gegevens is gewaarborgd.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Office 365 is de meest gebruiksvriendelijke Cloud oplossing waarbij je gebruik maakt van mail, bestanden en de voor jou bekende Microsoft Office programma’s (zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook). Het enige dat je nodig hebt, is een internetverbinding. Je kunt vanaf elke computer, laptop, tablet, etc. bij jouw bestanden en e-mail.

LAAGDREMPELIG

Wij vinden het belangrijk dat jij en jouw collega’s zich vrij voelen te allen tijde contact met ons op te nemen. Speciaal hiervoor hebben wij een Servicedesk ingericht waarvan de medewerkers jou persoonlijk kennen. Je kunt dan ook met al jouw vragen die gelieerd zijn aan onze dienstverlening bellen: je wordt direct geholpen.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.