013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

OFFICE 24/7

Hét CompX alternatief voor Office 365

Het voordeel/verschil van Office24/7 ten opzichte van Office 365 is dat alle data zich in de Nederlandse Cloud bevind. Daarnaast geeft het ook de mogelijkheid om het product te laten ondersteunen door u vertrouwde ICT partner, aangezien de documenten en gegevens op onze eigens servers staan en onder permanente controle staat van onze systeemengineers. Wilt u veilig werken in de Nederlandse Cloud en gebruik maken van professionele ondersteuning, neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden en alle voordelen te bespreken.

Meer informatie?
Neem contact op!

Met office 24/7 van CompX kun je altijd rekenen op:

Continuïteit

Met Office 24/7 van CompX staan uw bestanden op de eigen beveiligde serveromgeving van CompX, die zijn geplaatst in een gerenommeerde data center in Nederland. Uw bedrijfsgegevens zijn hierdoor veilig zodat u zeker kunt zijn dat de continuïteit van uw gegevens is gewaarborgd.

Gebruiksvriendelijk

Office 24/7 is de meest gebruiksvriendelijke cloudoplossing, waarbij u gebruik maakt van mail, bestanden en de voor u bekende Microsoft office programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
Het enige dat u nodig hebt is een internetverbinding. U kunt vanaf elke computer, laptop, tablet, etc. bij uw bestanden en-mail.

Laagdrempelig

Wij vinden het belangrijk dat u zich vrij voelt te allen tijde contact met ons op te nemen. Speciaal hiervoor hebben wij een servicedesk ingericht waarvan de medewerkers u persoonlijk kennen. U kunt dan ook met al uw vragen bellen die gelieerd zijn aan onze dienstverlening: u wordt direct geholpen.