013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Je vraagt je misschien af wat CompX te maken heeft met de liefde. Nou, onze IT’ers zorgen er dagelijks voor dat onze klanten veilig en vertrouwd kunnen mailen, bellen en bestanden kunnen uitwisselen. En elkaar liefhebben? Ja, stel je eens voor wat onze hardwerkende IT’ers iedere dag voor onze klanten kunnen doen…

Accountmanager van klant: Ik moet toegang hebben tot mijn bestanden vanaf mijn laptop en smartphone als ik onderweg ben.

CompX IT’er: En ik moet er zeker van zijn dat jullie bestanden veilig zijn.

Accountmanager: We zitten in de 21e eeuw. Mensen gebruiken smartphones, tablets en laptops. Waarom heb ik geen toegang tot mijn zakelijke bestanden?

IT’er: Hoe meer apparaten, hoe minder veilig en hoe meer risico’s jullie lopen, ik kan je toegang geven tot de bestanden, maar daarvoor moet je werkgever je eerst autoriseren.

Accountmanager: Ah, de veiligheid. Het lijkt wel dat IT’ers geobsedeerd zijn door veiligheid. Laat maar, ik mail de documenten wel naar mijn privé email, zodat ik kan werken waar en wanneer ik het wil.

IT’er: Nee, niet doen! Dat is hartstikke onveilig! Zodra je de bestanden uit de beveiligde cloud haalt, heeft niemand er meer toezicht op. Je werkgever betaalt niet voor niets voor een veilige en betrouwbare cloudoplossing.

Accountmanager: Dan deel ik ze wel via Dropbox.

IT’er: Oh bah, Dropbox… Het is een gemakkelijke oplossing voor de eindgebruiker, maar het is de ultieme bedreiging voor je foto’s en bestanden!

Accountmanager: Ik ben al een Dropbox account aan het maken, het is heel gemakkelijk.

IT’er: *Zucht!* Red ons van het Dropbox-epidemie. Als je niet betaalt voor een product, dan ben je het product!

Accountmanager: Okee, heb je een andere oplossing dan?

IT’er: Ja, een cloudoplosing die veel beter en veiliger is, maar je werkgever moet je daarvoor eerst autoriseren, zodat je ook vanaf je smartphone en tablet bij de bestanden kan.

Accountmanager: Hm, dan ga ik nu mijn werkgever bellen zodat ie contact met jullie opneemt, want ik moet en ik zal bij mijn bestanden kunnen als ik onderweg ben.

IT’er: Dat is prima. Een mailtje van je werkgever is ook al voldoende.

Accountmanager: WOW, dat is snel geregeld. Ik kan nu vanaf mijn smartphone en laptop bij mijn bestanden. Ik houd ervan, het is geweldig!

IT’er: Ik ook, ik houd er ook van!

Accountmanager: Ik ben ook blij met jou.

IT’er: *Bloos!* Ik ook met jou, omdat je toch naar me hebt geluisterd.

En dat is hoe CompX mensen bij elkaar brengt. Ja, zelfs IT’ers en zakelijke gebruikers.

Laten we de liefde verspreiden!

Fijne Valentijnsdag

XoXo,
CompX
♥♥♥