Online werkplekken voor mkb Tilburg

Als je 24/7 veilig en locatieonafhankelijk wilt werken

Ondernemer ben je de hele dag door; informatie moet dus altijd direct toegankelijk zijn. Ook als je thuiswerkt of onderweg bent. Ook búiten kantoortijden. Daarom werk je online. Met een cloudoplossing van CompX uit Tilburg ben je vrij, werk je veilig en voel je je gesteund door onze servicedesk. En dat voor een vast all-in-bedrag per maand per werkplek.

Thuis rustig een offerte uitwerken. In een overleg de laatste cijfers erbij pakken. Op het parkeerterrein klantgegevens inzien. Waar je ook bent, je werkplek is daar ook.

Zo werk je in de cloud

Werk je online? Dan staan je e-mail, software en documenten in de cloud, dus op servers in een streng beveiligd datacenter. Vanaf je pc, laptop, tablet of telefoon log je via een internetverbinding in op je eigen cloud-omgeving. En heb je op elk moment, vanuit elke locatie, vanaf elk apparaat altijd al je gegevens snel bij de hand.

Voordelen van online werken

1

Online werken maakt je organisatie flexibeler

Je bent flexibel in waar en wanneer je werkt, omdat je altijd en overal bij je software en documenten kunt. Groeit of krimpt het aantal medewerkers? Dan verandert het aantal online werkplekken eenvoudig mee. Online werken is een dienst, die maandelijks aan te passen is aan je actuele situatie.

2

Streng beveiligde opslag van je bedrijfsdata

Je bedrijfsgegevens staan opgeslagen in een van de streng beveiligde datacenters, die wij met zorg geselecteerd hebben. Ze voldoen aan de AVG-wetgeving en hebben het ISO/IEC27001-keurmerk, een van de strengste internationale normen op het gebied van informatiebeveiliging.

3

Online monitoring van online werkplekken

Je bent verzekerd van een betrouwbare online werkplek. We monitoren de online werkplekken voortdurend en grijpen direct in, waar nodig. Heb je een vraag of probleem? Onze servicedeskmedewerkers bieden je onbeperkte support. Zij beantwoorden je vraag in 9 van de 10 gevallen direct.

4

Online werkplekken altijd 100% up-to-date

Je online werkomgeving voldoet aan de eisen van deze tijd, aan de nieuwste technieken en functionaliteiten. Zo voeren we nieuwe software-releases en veiligheidsupdates meteen door. Bevatten back-ups de actueelste bedrijfsdata. En vervangen we hardware, voordat er problemen ontstaan.

5

Goed inzicht in en besparing op ICT-kosten

Met online werkplekken bespaar je op ICT-kosten. Je zet een streep door onderhoudskosten van werkstations en lokale servers. En door de kosten van software-updates en dure hardware. Je betaalt een vast bedrag per maand per werkplek. Hierin zijn alle service- en beheerkosten inbegrepen.

Vaste, maandelijkse ICT-kosten

Hoe fijn is het vooraf te weten wat je maandelijks in ICT investeert. Wij beheren online werkplekken voor een vast bedrag per maand per werkplek. Onze facturen zijn voorspelbaar, onze diensten per maand makkelijk op en af te schalen.

“CompX is een enorm fijn en jong bedrijf”

“Je wordt direct professioneel geholpen en de medewerkers staan meteen voor je klaar. CompX verzorgt voor ons de telefonie en werken in de cloud.”
Ingrid Veltman | GBM |

Zo makkelijk stap je over op online werken

1.
Inventarisatie

We brengen de huidige en gewenste situatie per werkplek netjes in kaart.

2.
Advies en voorstel

Je ontvangt een passend advies en een prijsvoorstel voor de overzetting.

3.
Inrichten en testen

In een testomgeving testen we net zolang tot elke werkplek feilloos werkt.

4.
Overzetting

Bij de migratie zetten we de applicaties naar de echte werkomgeving over.

5.
Beheer en service

We monitoren /onderhouden elke werkplek en beantwoorden al je vragen.

Vertrouwen start met een goed gesprek

Daarom maken we graag persoonlijk kennis. Bel 013 – 82 00 254 of mail ons.