Online back-ups voor mkb Tilburg

Na een calamiteit weer razendsnel in bedrijf

Elke dag laten we automatisch online back-ups van jouw bedrijfsgegevens maken. Want data kunnen verloren gaan door brand, bliksem of wateroverlast. Gehackt, gestolen of per ongeluk verwijderd of overschreven worden. Zonder data ligt je bedrijf stil. Met online back-ups ben je na een calamiteit weer snel in bedrijf en is de continuïteit van je activiteiten geborgd.

Data extern opslaan vóelt misschien niet veilig, maar is wézenlijk veiliger dan lokaal opslaan.

Automatisch online back-ups laten maken

Vergeet je vaak back-ups te maken? Zet je back-ups op usb-sticks of schijven? Dan riskeer je verlies of vernietiging van data. Met slimme back-upsoftware automatiseren we het back-upproces en beschermen we je bedrijfsgegevens. We versleutelen bedrijfskritische data en kopiëren die via een beveiligde internetverbinding naar onze servers. Alleen jij en wij hebben toegang tot de back-ups.

De veiligste opslag voor online back-ups

Online back-ups bewaren we op (onze eigen) cloudservers in streng beveiligde datacenters. Deze hightech datacenters voldoen aan de AVG-wetgeving en zijn in het bezit van het ISO/IEC-27001-keurmerk, een van de strengste normen wereldwijd op het gebied van informatiebeveiliging.

Voordelen van online back-ups

1

Veilige, externe opslag bedrijfsdata

Dataversleuteling, beveiligde internetverbinding en opslag in een datacenter garanderen je maximale databescherming. Met externe opslag elimineren we gevaren, zoals brand, waaraan lokale back-ups wel onderhevig zijn.

2

Altijd actuele back-ups beschikbaar

Het maken van online back-ups verloopt volledig automatisch. De uitvoerfrequentie is naar wens in te stellen, bijvoorbeeld dagelijks. We monitoren het back-upproces continu. Zodra er iets misgaat, krijgen we een melding.

3

Snel en eenvoudig herstel van data

Online back-ups zijn vanaf elke locatie toegankelijk en direct beschikbaar. Ze zijn snel – met slechts enkele klikken – terug te zetten naar je computer; we hoeven alleen de gewenste back-updatum en doellocatie aan te vinken.

Vaste, maandelijkse ICT-kosten

Hoe fijn is het vooraf te weten wat je maandelijks in ICT investeert. Wij beheren het back-upproces voor een vast bedrag per maand per werkplek. Onze facturen zijn overzichtelijk en voorspelbaar, onze diensten per maand aan te passen.

Vertrouwen start met een goed gesprek

Daarom maken we graag persoonlijk kennis. Bel 013 – 82 00 254 of mail ons.