ICT-oplossingen voor mkb Tilburg

Elke dag veilig en onbekommerd online werken

ICT is cruciaal voor je bedrijf. Je wilt daarom dat het gewoon goed geregeld is. Tegelijkertijd vind je ICT ingewikkeld en is er intern weinig kennis. Je hebt hulp van buitenaf nodig. Iemand aan wie je je ICT durft toe te vertrouwen. Eén specialist voor alle online ICT-oplossingen die jij nodig hebt om beter te presteren: sneller, veiliger, makkelijker en toekomstgericht.

Online ICT-diensten voor mkb Tilburg

Online werkplekken

“Help! Ik moet meer gaan thuiswerken maar ik kan niet bij mijn documenten”.

Met onze cloudoplossingen werk jij voortaan net zo makkelijk thuis en onderweg, als op kantoor. Waar jij ook bent, je online werkplek is daar ook.

Ik wil graag overal kunnen werken 

Online telefonie (VoIP)

“Help! Klanten klagen dat we telefonisch niet goed bereikbaar zijn.”

Via (voordelige) VoIP-oplossingen regelen we de bereikbaarheid van je medewerkers tot in detail. Klanten worden snel te woord gestaan.

Ik wil graag beter bereikbaar zijn

Online back-ups

“Help! Mijn computer is gecrasht en mijn laatste back-up is 3 weken oud.”

Met onze slimme, veilige back-up-oplossing worden automatisch online back-ups van je data gemaakt. Na een calamiteit ben je weer snel in bedrijf.

Ik wil graag dat mijn data veilig staat

Online ICT-beheer

“Help! Ik heb een ICT-probleem. Wie helpt mij om dit op te lossen?”

Wij monitoren en onderhouden je ICT-omgeving. Onze servicedesk biedt elke dag snelle hulp bij al je gebruikersvragen en -problemen.

Ik wil graag betrouwbare ICT

Microsoft365

Help! Ik wil realtime kunnen samenwerken met mijn collega’s en klanten.

Met Microsoft 365 heb je de beschikking over één geïntegreerde oplossing, inclusief Teams, OneDrive, SharePoint en Office-apps met geavanceerde beveiligingsopties zodat je veilig en beschermd kunt werken.

Ik wil graag overal kunnen samenwerken

“CompX is een enorm fijn en jong bedrijf”

“Je wordt direct professioneel geholpen en de medewerkers staan meteen voor je klaar. CompX verzorgt voor ons de telefonie en werken in de cloud.”
Ingrid Veltman | GBM |

“Wij maken gebruik van gespecialiseerde software”

“Dit moest ondergebracht worden in een cloudoplossing. Via via, door een goede referentie, zijn we terechtgekomen bij CompX. Heel positief vind ik de directe lijnen; je hebt direct de juiste persoon aan de lijn en deskundige hulp. Duurt het langer voordat iets opgelost is, dan ontvang je een terugkoppeling via e-mail. Je bent altijd van alles op de hoogte.”
Sjouke Henstra | Daniel Pijnacker bv 

Voor wie regelen wij de ICT?

Elke dag werken er 1000 medewerkers bij 150 bedrijven en instellingen door heel Nederland met onze ICT- en telecomoplossingen. Vooral zakelijk dienstverleners in de omgeving van Tilburg, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Zij zijn actief in o.a. de volgende branches:

• transport en logistiek
• zorg
• kinderopvang
• accountancy
• advocatuur
• uitzendbranche

Precies wat je organisatie nodig heeft

Je bedrijf is uniek. Uniek in zijn processen. Uniek in zijn behoeften. En dus ook uniek in zijn ICT. Wij leveren enkel ICT-oplossingen, die bij je werk- en bedrijfsprocessen passen. De ene keer voldoet een standaard ICT-oplossing prima. De andere keer integreren we diverse ICT-oplossingen tot een maatwerkoplossing. Je krijgt precies wat je nodig hebt. En betaalt niet meer dan nodig is.

Altijd een oplossing mét ondersteuning

Onze ICT-oplossingen gaan altijd gepaard met een of meer vormen van ICT-ondersteuning. Daarin maken wij het verschil. Zo kan je 5 dagen per week, 9 uur per dag rekenen op de snelle, onbeperkte support van onze servicedesk. Maar bijvoorbeeld ook op goed advies, efficiënt beheer of een aanvullende ICT-oplossing, zoals de back-updienst die we bij Microsoft Office 365 leveren.

Zo ondersteunen wij je

Hightech, streng beveiligd datacentrum

Onze ICT-oplossingen draaien op de veiligst denkbare plek: op (eigen) servers in meerdere, door ons met zorg geselecteerde, datacenters. Deze datacenters voldoen elk aan de AVG-wetgeving en hebben het ISO/IEC27001-keurmerk, een zeer strenge internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging.

Vast bedrag per maand

Voor beheer en service van onze ICT-oplossingen ontvang je elke maand een factuur met een vast bedrag per maand per werkplek. Het abonnement is per maand makkelijk op of af te schalen. Zo beheers je je ICT-kosten tot in detail.

Vertrouwen start met een goed gesprek

Daarom maken we graag persoonlijk kennis. Bel 013 – 82 00 254 of mail ons.