013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Ginne polonaise! We zijn gewoon bereikbaar tijdens carnaval

Het carnavalsweekend staat voor de deur. En daarom zijn wij met CompX de komende dagen gevestigd in ‘Kruikenstad’. Het motto van de stad tijdens carnaval is ‘Affeseere doe gin zeer’ gegeven door de Carnavalsstichting Tilburg. Het betekent: van een beetje opschieten lijd je niet. Of: Je moet niet bang zijn om je eens een beetje moe te maken. Maar deze verklaring is ook correct: Steek de handen eens uit de mouwen en zorg dat het aangevangen werk op tijd af is.

Werken in de cloud kent veel voordelen, waaronder continuïteit. Ook tijdens carnaval zorgen wij ervoor dat de systemen waarmee u werkt up-to-date zijn en dat u continu beschikt over nieuwe releases, veiligheidsupdates en extra plugins. Bovendien kunt u rekenen op service van de hoogste kwaliteit. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te adviseren, of om problemen snel op te lossen. Zekerheid én kwaliteit.

Voor CompX dit jaar geen polonaise
Wij zijn wel gewoon bereikbaar tijdens carnaval. Het CompX team is zoals u van ons gewend bent bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur.

Fijne dagen gewenst!

Leave a Reply