013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Draagbare technologie die aanvoelt als uw huid

Optimaal flexibel zijn door overal en altijd toegang te hebben tot uw data. Dat geeft u vrijheid en zekerheid. CompX ICT & Telecom heeft samen met een cosmetische kliniek een onderhuidse chip ontwikkeld om uw persoonlijke data op te slaan. Deze technologie kan niet alleen worden gebruikt voor uw medische en financiële gegevens, maar ook om persoonlijke bestanden en foto’s op te slaan.

Om deze chip te implanteren is CompX ICT & Telecom de samenwerking aangegaan met een cosmetische kliniek in Amsterdam. De chip wordt geïmplanteerd in het vetweefsel achter de huid en wordt indien gewenst onder narcose gedaan. Drs. H. Uitslag is een zeer ervaren cosmetisch arts en zal voorafgaand aan deze chip-implantatie het stappenplan met u bespreken. De producten en diensten zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Transparantie en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij Drs. H. Uitslag.

Chip voor ondernemers

Deze draagbare chip-technologie is vooral bedoeld voor ondernemers die graag hun data altijd en overal tot hun beschikking willen hebben. De chip is voorzien van een eigen WiFi-connector, waardoor u via uw thuis- of bedrijfsnetwerk altijd bij uw bestanden kunt.

Bio-energie

Het nadeel is dat de chip momenteel alleen nog geleverd wordt met een externe stroombron. Onderzoekers zijn bezig om te onderzoeken of het ook op bio-energie kan functioneren.

Over CompX ICT & Telecom

CompX ICT & Telecom is bekend van de online werkplekken (cloud computing) en online telefonie (VoIP) en heeft ervaring met het flexibele werken. Klanten van CompX zijn voornamelijk MKB bedrijven met meerdere vestigingen. Zij kiezen voor deze betrouwbare ICT partner voor de korte lijntjes.

Leave a Reply