Online Werken

Online Werken in de cloud bij CompX

Online Werken in de cloud maakt uw organisatie flexibel

Niet alleen kunnen uw medewerkers overal en altijd toegang krijgen tot de programma’s en data waarmee ze werken. Ook wanneer uw organisatie groeit of krimpt, verandert uw online werkomgeving automatisch mee. U betaalt namelijk een vast bedrag per gebruiker per maand. Dat maakt het zowel voor kleine als grote organisaties interessant.

Online Werken biedt u zekerheid en kwaliteit

CompX zorgt er als beheerder voor dat alle systemen waarmee u in de cloud werkt, altijd up-to-date zijn. Ook als het gaat om beveiliging en virusscanners beschikt u continu over de nieuwste versies, nieuwe releases, veiligheidsupdates en extra plugins: u heeft er geen omkijken naar.

Online Werken zonder zorgen

Werken in de cloud via CompX betekent dat u optimale support mag verwachten van ons ervaren servicedeskteam. Onze systemen worden 24 uur per dag gemonitord.

Online Werken betekent kosten besparen

U heeft niet langer een eigen IT-beheerder nodig om alle werkstations te onderhouden en updates te realiseren. De periodieke investering en onderhoudscontracten voor een nieuwe server kunt u van de begroting schrappen. Bovendien beschikt u over de nieuwste technieken die gefaciliteerd worden in ons moderne en streng beveiligde datacenter. Ten slotte bespaart u met Online Werken ook energie. Iets wat perfect past bij groen en verantwoord ondernemen.

 

Betrouwbaar en veilig

De meeste waarde hechten wij aan veiligheid en betrouwbaarheid. Uw software en data zijn veilig opgeslagen in één van de meest betrouwbare en strengst beveiligde ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerde datacenters van Nederland.

Snel en oplossingsgericht

We beloven u snelheid en een oplossingsgerichte werkwijze. Dat betekent dat er altijd een IT-professional bereikbaar is.

Transparant en eerlijk

De tarieven van CompX zijn all-in. Dat wil zeggen dat u geen facturen met nacalculaties ontvangt of extra kostenposten op uw factuur ziet voor bijvoorbeeld support of licenties. Wij hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid.

Eigen professionele servicedesk

CompX beschikt over een eigen servicedesk met uitstekend getrainde medewerkers, die volledig op de hoogte zijn van de situatie bij hun klanten en u kunnen voorzien van de beste support.