Online Beheer

Online Beheer bij CompX

Online Beheer neemt uw zorgen weg

De economische levensduur van uw IT-omgeving is nog niet verstreken, maar u heeft wel besloten dat u het beheer wilt uitbesteden aan een nieuwe partner. In dat geval nemen we graag het onderhoud van uw systemen over. Om te beginnen maken we een inventarisatie, zodat we precies weten wat de actuele stand van zaken is. Vervolgens nemen we het beheer over en zorgen we ervoor dat we altijd, van een afstand, toegang hebben tot uw werkomgeving. Op die manier kunnen we de snelste en beste support leveren en kunt u zich focussen op andere aspecten van uw bedrijf.

Geen systeembeheerder meer nodig

De opkomst van cloud computing verandert de rol van de systeembeheerder ingrijpend. De systeembeheerder gaat diensten beheren in plaats van systemen. Door onze dienstverlening zullen bedrijven minder mensen nodig zijn. Het beheer van uw systemen zal voornamelijk centraal worden gedaan door CompX. Daarnaast vraagt cloud computing om andere vaardigheden. Beheerders moeten meer kennis van juridische zaken hebben.

 

Betrouwbaar en veilig

De meeste waarde hechten wij aan veiligheid en betrouwbaarheid. Uw software en data zijn veilig opgeslagen in één van de meest betrouwbare en strengst beveiligde ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerde datacenters van Nederland.

Snel en oplossingsgericht

We beloven u snelheid en een oplossingsgerichte werkwijze. Dat betekent dat er altijd een IT-professional bereikbaar is.

Transparant en eerlijk

De tarieven van CompX zijn all-in. Dat wil zeggen dat u geen facturen met nacalculaties ontvangt of extra kostenposten op uw factuur ziet voor bijvoorbeeld support of licenties. Wij hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid.

Eigen professionele servicedesk

CompX beschikt over een eigen servicedesk met uitstekend getrainde medewerkers, die volledig op de hoogte zijn van de situatie bij hun klanten en u kunnen voorzien van de beste support.