Online Backup

Online Backup bij CompX

Online Backup is betrouwbaar

De online methode is vele malen betrouwbaarder dan de back-up wijze met schijven of tapes. Gaat er iets mis tijdens het maken van de back-up? U krijgt meteen een melding! Vanzelfsprekend monitort CompX voortdurend alle processen.

Snel schakelen met Online Backup

Een Online Backup is met een paar muisklikken terug te zetten naar de werkomgeving. Mocht er dus iets misgaan, dan bent u minder tijd en kosten kwijt aan het herstellen van uw IT-omgeving dan wanneer u werkt met een traditionele back-up.

Wij nemen de zorgen over

Werk zonder zorgen en kies voor een automatische back-up in een optimaal beveiligde omgeving. U heeft geen externe harde schijven of een fysiek back-up station nodig. Daardoor bespaart u kosten én hoeft u nooit na te denken over het verwisselen of meenemen van de back-up. Alles gaat automatisch.

Neem uw bestanden overal mee naartoe

Er is desktop software beschikbaar voor iOS (Apple) en Windows (Microsoft). Hiermee worden uw bestanden veilig en automatisch naar onze servers verstuurd. Via uw laptop, smartphone of tablet kunt u overal uw documenten of foto’s bekijken, uw muziek bestanden afspelen of uw video's streamen. U heeft via een webbrowser toegang tot uw bestanden overal ter wereld.

 

Betrouwbaar en veilig

De meeste waarde hechten wij aan veiligheid en betrouwbaarheid. Uw software en data zijn veilig opgeslagen in één van de meest betrouwbare en strengst beveiligde ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerde datacenters van Nederland.

Snel en oplossingsgericht

We beloven u snelheid en een oplossingsgerichte werkwijze. Dat betekent dat er altijd een IT-professional bereikbaar is.

Transparant en eerlijk

De tarieven van CompX zijn all-in. Dat wil zeggen dat u geen facturen met nacalculaties ontvangt of extra kostenposten op uw factuur ziet voor bijvoorbeeld support of licenties. Wij hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid.

Eigen professionele servicedesk

CompX beschikt over een eigen servicedesk met uitstekend getrainde medewerkers, die volledig op de hoogte zijn van de situatie bij hun klanten en u kunnen voorzien van de beste support.