Diensten

CompX biedt een aantal ICT-diensten aan voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in Europa. De meeste klanten van CompX bevinden zich in Nederland, maar een aantal klanten hebben ook vestigingen in België, Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië. De medewerkers van de buitenlandse vestigingen kunnen in hun eigen moedertaal werken met onze Online Werken omgeving en Online Bellen omgeving.

De diensten van CompX bestaan naast het leveren van software en hardware, ondere andere uit;

Online Werken

Optimaal flexibel zijn door overal en altijd toegang te hebben tot uw volwaardige online werkplek. Dat geeft u vrijheid en zekerheid. Online Werken doet u op kantoor, thuis en onderweg vanaf uw pc, tablet of smartphone. Met werken in de cloud heeft u alles wat u nodig heeft tot uw beschikking.

Meer informatie over Online Werken in de cloud >>

Online Bellen

Telefonisch bereikbaar zijn waar u ook bent, via uw vaste telefoonnummer. Online Bellen, oftewel 'VoIP' is niet alleen heel handig, maar vaak ook goedkoper dan een traditionele telefooncentrale. Gaat u verhuizen? Dan kost het migreren van uw telefonie geen enkele moeite.

Meer informatie over Online Bellen via VoIP >>

Online Backup

Uw data dagelijks door middel van een automatische Online Backup naar een veilige externe locatie, zonder dat u er omkijken naar heeft. Met het back-up systeem van CompX gaat u voor zekerheid. Uw bedrijfsgegevens zijn zwaarbewaakt in een ultramodern datacenter.

Meer informatie over Online Back-uppen >>

Online Beheer

U doet nog niet aan Online Werken en de economische levensduur van uw huidige IT-omgeving is nog niet verstreken. Toch wilt u de stap naar een nieuwe ICT partner maken. Wij nemen graag het Werkplekbeheer en onderhoud voor onze rekening en zorgen indien gewenst voor een overstap naar werken in de cloud.

Meer informatie over het Online Beheren van je huidige IT-omgeving >>

Servicedesk en branche specifieke kennis

We hebben een eigen servicedesk met eigen medewerkers die volledig op de hoogte zijn van de situatie bij klanten en kunnen u voorzien van de beste support. Wij werken samen met alle grote softwareleveranciers en veel branche specifieke softwareaanbieders. De kans is dus groot dat wij uw systeem of pakket al in huis hebben.

 
Continuïteit Flexibiliteit Veiligheid Minder kosten

Continuïteit

Werken in de cloud heeft veel voordelen, waaronder continuïteit. Wij zorgen ervoor dat de systemen waarmee u werkt altijd up-to-date zijn en dat u continu beschikt over nieuwe releases, veiligheidsupdates en extra plugins. Bovendien kunt u rekenen op service van de hoogste kwaliteit. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te adviseren, of om problemen snel op te lossen. Zekerheid én kwaliteit.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van werken in de cloud is flexibiliteit. Wanneer uw medewerkers Online Werken, heeft iedereen binnen de organisatie altijd en overal toegang tot de programma’s en data waarmee ze werken. Op hun pc, maar ook op tablets en zelfs smartphones. Groeit of krimpt uw bedrijf? Dan verandert uw online werkomgeving automatisch mee. Omdat je een online werkplek per gebruiker kunt inrichten, is het zowel voor MKB, als grote organisaties interessant.

Veiligheid

In het geval van werken in de cloud wordt de data van uw organisatie veilig opgeslagen in een ultramodern en zwaarbewaakt datacenter. Wij bieden u de zekerheid van de beste datacenters in Nederland, waardoor wij u optimale stabiliteit en betrouwbaarheid van het netwerk kunnen garanderen. Daarnaast maken wij dagelijks een automatische Online Backup van uw data, zodat deze zonder zorgen veilig zijn.

Minder kosten

Een voordeel dat zeker niet vergeten mag worden is het feit dat u veel kosten kunt besparen. Ten eerste, omdat u niet langer een eigen IT-beheerder nodig heeft om alle werkstations te onderhouden en updates te realiseren. Ook de periodieke investering voor een nieuwe server kunt u van de begroting schrappen. Alle investeringen in de nieuwste technieken worden gedaan door CompX. U betaalt een vooraf vastgesteld maandbedrag per gebruiker.