013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

Deze maand willen we graag ‘Debicare’ uitlichten. DebiCare Nederland BV is in 2006 opgericht, gevestigd in Barendrecht en gespecialiseerd in het voeren van kindadministratie. Ze verzorgen de kindadministratie voor kinderopvanginstellingen door heel Nederland. Een aantal van hun werkzaamheden is:

Planning: Dit is een specialisme van de accountmanagers van DebiCare. Ze zorgen voor een zo optimaal mogelijke planning van de groepen, wat resulteert in een hogere bezetting en dus hogere omzet. Ouders kunnen zich via de website van de kinderopvanginstellingen inschrijven en deze inschrijving komt eveneens bij DebiCare terecht, waarna direct aan de slag wordt gegaan met de planning.
Contractadministratie: DebiCare voert namens jou en uit jouw naam een juridisch waterdichte contractadministratie.
Facturatie: DebiCare verzendt maandelijks de facturen en incasseert het grootste gedeelte aan het einde van de maand bij ouder(s) en/of verzorger(s). Dit resulteert in een stabiele cashflow.
Debiteurenbeheer: Uit onderzoek blijkt dat ouder(s)/verzorger(s) beter betalen aan een derde partij, dan direct aan de kinderopvanginstelling. Daarnaast hebben de ouder(s) en/of verzorger(s) hun eigen aanspreekpunt die ze 5 dagen per week kunnen benaderen.
Coaching en advies: In het totaal is er meer dan 80 jaar kennis in de kinderopvang aanwezig binnen DebiCare. Zo helpen ze klanten op verzoek met al hun vragen. Of het nu om de start van een nieuwe locatie/nieuwe kinderopvang gaat of om het maken van een begroting voor de komende jaren.

De directeur, Jos van Santen, “Ik heb John en Bjorn leren kennen toen ze nog in loondienst waren. De denkwijze wat betreft ICT en klantcontact sprak me destijds bij hun erg aan. We kennen elkaar dan ook al een lange tijd. Sinds de start van CompX in 2009 zijn we al klant. Sterker nog, we hebben aan de betreffende start bijgedragen en waren de eerste klant! DebiCare heeft destijds een verzoek ingediend of dat John en Bjorn niet voor zichzelf wilden beginnen in de IT-branche.”

Bjorn de Beer: “DebiCare is en blijft voor ons altijd een extra bijzondere klant. Ze hebben aan de wieg gestaan van CompX en ze hebben ons de extra motivatie gegeven om CompX te starten. Ze waren de 1ste klant die ons het vertrouwen gaf en besloten over te stappen. Sinds jaar en dag ondersteunen we DebiCare bij hun ICT en VoIP omgeving. Ondertussen hebben we al jarenlang een hele prettige relatie, waarin we directie en alle medewerkers persoonlijk kennen. We hopen de prettige samenwerking nog lang voor te zetten!”

Wil je meer weten over DebiCare? Ga dan naar www.debicare.nl!