013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

CompX wederom deelnemer Beursvloer Tilburg

CompX ICT & Telecom is ook dit jaar weer deelnemer aan de Beursvloer Tilburg. De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend event van ContourdeTwern waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar vinden. In een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven. Bij deze “matches” wordt mankracht, materialen en kennis aangeboden. De ontvangende partij zet hier een interessante tegenprestatie tegenover. Zo ontstaat er voor beide partijen een win-win situatie.

Recordaantal matches

Tijdens de 10e editie Beursvloer Tilburg in 2015 verzamelden zich honderden bedrijven en maatschappelijke organisaties in het Willem II Stadion in Tilburg. Maatschappelijke organisaties en verenigingen konden 2 uur lang hun hulpvraag voorleggen aan de deelnemende bedrijven, in ruil voor een wederdienst. Elke match werd bekroond met een gouden wuppie. Piet van Erp en Leo Mutsaers van de Stichting AED Tilburg waren druk in de weer om voor hun vereniging matches te sluiten. “Het mooie van de Beursvloer Tilburg is dat we in korte tijd in contact komen met enorm veel mensen en bedrijven die ons verder kunnen helpen”, legt Van Erp uit. “Ik heb zojuist een match gesloten met Bressers Verhuizingen. Wij krijgen een container voor opslagruimte in hun magazijn en als tegenprestatie gaan wij BHV-cursussen verzorgen voor hun medewerkers.”
Aan het eind van de middag was een recordaantal van 511 matches gesloten, tegenover 438 matches in 2014. De maatschappelijke omzet van deze matches bedraagt volgens projectleider Albert Rusch van Contour DeTwern zo’n 1 miljoen euro.