013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

CompX: uw flexibele ICT-partner ook in het buitenland

Als ondernemer met meerdere (buitenlandse) vestigingen wilt u werken wanneer het ú uitkomt, probleemloos bij uw data en gegevens kunnen en een servicedesk om hulp vragen bij eventuele ICT-problemen. U maakt graag gebruik van een VoiP telefonie oplossing en u wilt maandelijks precies weten wat dit financieel betekent. Kan dat? Wel bij CompX ICT & Telecom.

 Het ene moment werkt u vanuit het vliegtuig aan een complexe offerte, het andere moment hebt u een belangrijke meeting in het hoofdkantoor dat zich wellicht buiten Nederland bevindt. Om vervolgens weer op Nederlandse bodem in te loggen, zodat u rustig verder kunt gaan daar waar u gebleven was. Met CompX als ICT-partner maakt het niet uit waar u bent. U kunt altijd en overal inloggen. Daarnaast werkt u gewoon in uw eigen taal. Wel zo prettig en efficiënt.

Hallo, met wie spreek ik?

Voorheen belde u vanuit het buitenland naar Nederland of andersom via een ouderwetse telefoonlijn. De telefoonrekeningen logen er niet om. Met VoiP-telefonie bent u in één klap van die hoge telefoonkosten af. Een VoiP-systeem werkt binnen dezelfde centrale en de verbinding verloopt via internet. Mocht u overigens onverhoopt tegen een ICT-probleem aanlopen, dan is er een servicedesk met professionele en ervaren Engelssprekende medewerkers die u direct willen en kunnen helpen.

Centraal voor elkaar

Niets is zo vervelend als allerlei ICT-diensten bij verschillende aanbieders inkopen. Dat betekent ook een meervoud aan facturen. Bij CompX vindt u alle Online disciplines onder één dak: Online werken, Online bellen, Online back-up en Online beheer. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over financiële verrassingen achteraf. Voor iedere werkplek betaalt u een vast bedrag per maand. Daarvoor mag u ongelimiteerd een beroep doen op uw ICT-partner.

Grote plannen en mooie ambities

Laagdrempeligheid, bereikbaarheid en een persoonlijke benadering zijn belangrijke waarden voor CompX. Daarom heeft het ICT-bedrijf vanaf 1 april ook een vestiging in Rotterdam. Om nog meer regionaal te kunnen werken, opent in het najaar Amsterdam haar deuren en begin 2017 staat België op de planning.

CompX gaat verder dan ICT alleen.

Leave a Reply