013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

CompX ICT & Telecom breidt uit met overname Greenterminal!

Met veel enthousiasme brengen we jullie graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen CompX ICT & Telecom. Zo verwelkomen we vanaf vandaag onze nieuwe collega Rob Pieterman (zie onderstaande foto’s van de ondertekening van het contract en de eerste werkdag) en zijn klanten! Met de overname van het bedrijf ‘Greenterminal’ realiseren we een verdere groei van onze onderneming en verbreden we onze kennis en expertise. De betreffende schaalvergroting geeft ons de mogelijkheid om voor onze (toekomstige) klanten nog meer innovatieve vormen van ICT-dienstverlening, met name gericht op de Cloud, te ontwikkelen. Björn de Beer, commercieel directeur CompX: “Door de overname verstevigt CompX ICT & Telecom bovendien de regionale- en nationale positie op het gebied van ICT-dienstverlening.”

Nog meer ervaring, kennis en passie in huis.

ICT is in alle branches steeds belangrijker geworden en vaak zijn de computer en telefoon het enige gereedschap voor de medewerker. Hierdoor is de afhankelijkheid van ICT sterk gegroeid en daar hoort een professionele dienstverlener bij die dit serieus neemt. Het is belangrijk dat je als ICT-organisatie veel kennis en ervaring in huis hebt, maar ook dat je dit met passie en enthousiasme kunt overdragen naar anderen. Het is dan ook fijn dat we na de eerste gesprekken met Rob Pieterman er achter kwamen dat er een gedeelde passie is qua werkwijze: ‘The will to please’. Zowel bij Greenterminal als bij CompX staat klantgerichtheid en ontzorging bovenaan. Met oprechte interesse kijken naar wat er speelt bij de klant, overwegen waar en hoe verbeteringen realiseerbaar zijn en vervolgens een passend advies geven om de betreffende organisatie vooruit te helpen. John de Waal, technisch directeur CompX: “Door de overname van Greenterminal kan onze focus blijven zoals hij is en hebben we tegelijkertijd de beschikking over nog meer kennis, ervaring en enthousiasme op ICT-gebied.

Toekomstplannen: groei!

In de toekomst verwacht CompX haar verdere groei door te zetten. Niet alleen qua personeel, maar ook qua diensten zoals VoIP Telefonie en Office24/7. We willen op alle vlakken voor onze klanten klaarstaan en voor een totale ontzorging zorgen. We zijn dan ook continue aan het kijken naar innovaties met betrekking tot onze diensten. Zo hebben we naast Online Werken de dienst ‘Office 24/7’ ontwikkeld: jouw mail, dataopslag en Office in de Cloud. Wat betreft VoIP (Online Bellen) zijn er ook wat veranderingen gaande. Ben je dan ook nieuwsgierig geworden naar Office 24/7 en/of VoIP bellen en/of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels info@compx.nl of 013 5800254. We staan jou graag te woord!