013 8200254       Informatie MA-VR 8.30 uur - 17.00 UUR       013 8200255       Servicedesk MA-VR 7.30 uur - 18.00 UUR

[3cx-clicktotalk id=”6975″ title=”Live Chat & Talk Support”]

B.A.M. Vermeer 

Transportbedrijf in het zonnetje gezet

Iedere maand zetten wij een klant van ons in het zonnetje. Dit keer is dat ‘B.A.M. Vermeer’: een van de eerste klanten van CompX.

B.A.M. Vermeer is een echt familiebedrijf. Van oudsher was het een transportbedrijf, maar wegens veranderingen in de markt is het langzaam overgestapt naar andere activiteiten: fouragehandel, uitzenden en payroll. Daarnaast gaat er binnenkort een nieuw onderdeel bijkomen: ‘De Greenpoort Haaren’. Na bijna 7 jaar lang sparren en plannen uittekenen, wordt het idee werkelijkheid. Bijna alle groenproducten van bedrijven in de buurt van Haaren (binnen een straal van 15 kilometer) kunnen bij De Greenport worden gegroepeerd. Op die manier hoeven de betreffende bedrijven hun producten niet meer te transporteren naar de veilingen in Aalsmeer en omstreken alvorens het naar Frankrijk of een ander land wordt geëxporteerd. Dit zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar ook voor minder kosten en minder milieuoverlast!

 
Een tip die Martijn van den Brand (zie de foto hiernaast) graag aan andere organisaties wil meegeven, is ‘Stoppen is ook ondernemen. Je moet niet bang zijn om een overstap te maken. Wanneer je niet genoeg verdiend om jouw bedrijf draaiende te houden, ga dan een andere weg inslaan. Wij hebben dit zelf ook gedaan en het was een goede keuze. We hadden het zelfs sneller moeten doen.

Anne van den Brand: ‘Wij kenden John de Waal alvorens hij samen met Bjorn de Beer begon met CompX. Hij deed zijn werk altijd goed en we hadden dan ook meteen vertrouwen in een nieuwe samenwerking met hem. Sinds de start van de samenwerking met CompX in 2009 versterken wij elkaar als organisatie, zowel op technisch- als commercieel gebied. Een leuke anekdote hiervan is dat wij CompX een tijd geleden hebben geholpen aan de klant “Chr. Vermeer Transport”. Als dank daarvoor kregen wij een presentje naar keuze. Dit is na intern overleg bij B.A.M. Vermeer een aantal iPhones geworden. Niet iedereen was het er in eerste instantie mee eens: “Wat moeten wij nou met zulke telefoons?!”. Echter, na een aantal weken werd er op teruggekomen. Onze ouders (van Martijn en mij) wilden ook een iPhone. Alle buitendienst medewerkers volgden al snel. Nu kunnen we binnen onze organisatie niet meer zonder!’.

Ook aan de kant van CompX wordt de relatie als zeer prettig en leuk ervaren. Bjorn de Beer: ‘Het contact is altijd goed en we zijn meer dan klant/leverancier van elkaar geworden! Op kantoor kunnen we inmiddels een aardig woordje Pools meepraten, dankzij de vele contacten met Poolse medewerkers van B.A.M. Vermeer in de loop der jaren.’.

Wij willen B.A.M. Vermeer bij deze dan ook graag bedanken voor de mooie jaren en de fijne momenten tot nu toe. Wij wensen jullie veel succes met alles in de toekomst (o.a. Greenpoort). Ons vertrouwen hebben jullie!

Ben je nieuwsgierig geworden naar B.A.M. Vermeer? Ga dan naar https://www.bamvermeer.nl/.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.

We nemen graag de tijd om je alles uit te leggen.